Voordelen

Above & Beyond - Win Duotickets (6/11)

Het laatste nieuws logo

Win een duoticket voor het optreden van Above & Boyond op dinsdag 6 november in Trix, Antwerpen.

Above & Beyond, dat is Jono Grant, Tony McGuinness en Paavo Siljamäki. Naar aanleiding van hun meest recente album ‘Common Ground’, in januari van dit jaar verschenen, trekken ze nu op tournee.

In tijden van verdeeldheid, wil Above & Beyond ons met hun muziek herinneren aan het belang van een community. Muziek brengt mensen samen en zeker wanneer ze zich samen uitleven op de dansvloer. De band streeft ernaar om dichter bij het publiek te komen en hen deel van de actie te laten uitmaken. Fans op het podium halen om op de play-knop te duwen, met de massa communiceren aan de hand van visuele schermen en ad hoc getypte berichten, alle manieren zijn goed om iedereen het gevoel te geven dat ze deel uitmaken van een unieke ervaring. Dat je hen dus absoluut eens aan het werk gezien moet hebben!

Above & Beyond stond afgelopen zomer nog twee weekends op Tomorrowland, een keer op hun eigen Anjunabeats podium en een keer op de Mainstage! Dit najaar keren de dance-genieën terug naar ons land voor een indoor concert op 6 november in Trix in Antwerpen.

Bekijk hier de actievoorwaarden