Voordelen

Angèle - Win Duotickets (26/11)

Het laatste nieuws logo

Maak kans op een duoticket voor het concert van Angèle in de Ancienne Belgique in Brussel op maandag 26 november.

Angèle, dat is humor en zelfspot die je verrast als een vers geschud blik Fanta. Zij staat voor een totaalconcept dat de popzangeres helemaal opnieuw wil uitvinden: ze schuwt de spot en de malaise niet, en creëert een uniek en ongeremd urban universum terwijl ze het beste van haar populaire voorbeelden in zich opneemt.
 
Nauwelijks 21 jaar jong, en ze is al klaar om de wereld op te peuzelen. En dat die wereld er klaar voor is, is een understatement, want de jongedame zweeft momenteel op een wolk van buzz, met dank aan de sociale media. En hoewel haar palmares nog bescheiden is, gaan ook de pers en professionals gewillig door de knieën.
 
Na een cursus in de mythische Antwerpse Jazz Pop-studio – ze ging van piano naar zang – leerde Angèle alle kneepjes op de beste leerschool die er is: de cafés waar ze werkte, waar de tooghangers versteld stonden van het lef van een meisje dat van niks bang leek te zijn. Zelfs niet van toeschouwers als rapper Damso of de zusjes van Ibeyi, waarvoor ze al als voorprogramma mocht aantreden op tournee. En dat met haar heel eigen werk; stuk voor stuk onweerstaanbaar zure snoepjes.
 
Angèle staat voor de allereerste keer op de planken van de Ancienne Belgique, en dat op maandag 26 november 2018.
Bekijk hier de actievoorwaarden