Voordelen

Anne-Marie - Win duotickets (15/05)

Het laatste nieuws logo

Maak kans op een duoticket voor het concert van Anne-Marie op woensdag 15 mei in de Lotto Arena in Antwerpen.

Engelands nieuwste popprinses Anne-Marie is klaar voor de grote zalen na 2x de wei van Werchter bezocht te hebben afgelopen zomer. Op woensdag 15 mei brengt ze haar “Speak Your Mind Tour 2019” naar de Lotto Arena in Antwerpen. 

De uit Essex afkomstige Anne-Marie rijgt de successen aan elkaar. Zo was er niet alleen de debuutplaat ‘Speak Your Mind’ die zowel in thuisland United Kingdom als in België in de top 3 belandde, maar parkeerde ze ook de ene na de andere hitsingle in de charts. Denk aan het samen met Ed Sheeran geschreven “2002” en de single “Friends” van Marshmello & Anne-Marie, dat in 36 landen op #1 in iTunes stond en reeds 5 miljoen tracks verkocht.

Niet alleen solo is Anne-Marie een hitmachine. Ook wanneer ze samenwerkt met andere artiesten (o.a. David Guetta “Don’t Leave Me Alone”, Rudimental “Let Me Live”, Clean Bandit “Rockabye”, ...) huist die single al snel in de hoogste regionen van de charts.

Anne-Marie met een energieke live show, kleurrijke popdeuntjes, sprankelende outfits, en zwoele ragga ritmes brengt je aan het dansen van de eerste tot de laatste noot in de Lotto Arena op 15 mei.

Bekijk hier de actievoorwaarden