Voordelen

Billie Eilish - Win duotickets (25/02)

Het laatste nieuws logo

Maak kans op een duoticket voor het uitverkochte concert van Billie Eilish op 25 februari in La Madeleine in Brussel.

Geen twijfel over mogelijk dat Billie Eilish de wereld zal veroveren. Haar songs, haar stemgeluid, haar stijl en haar looks, in alle opzichten is ze uniek en amper te overklassen! Na een eerste uitverkocht concert in de Botanique in februari 2018, begroet de jonge Californische  haar fans in La Madeleine op 25 februari 2019.

Billie Eilish wordt geboren in Los Angeles in 2001 en sluit zich op  8-jarige leeftijd aan bij het kinderkoor van LA. Als jonge tiener schrijft ze haar eerste nummers en al op haar 14de gooit ze haar eerste nummers op het web, waaronder “Ocean Eyes”, intussen goed voor meer dan 100 miljoen streams op Spotify en bijna 19 miljoen views op YouTube.

Ze tekent bij Interscope en niet veel later brengt ze met ‘Don’t Smile At Me’ een eerste EP uit die bol staat van de onweerstaanbare melodieën. Elektronische klanken worden afgewisseld met akoestische toetsen in een onberispelijke productie.

Een rijzende ster die overloopt van talent en alle online records aan diggelen slaat. Laat je meevoeren in het unieke universum van Billie Eilish!

Bekijk hier de actievoorwaarden