Voordelen

Black Eyed Peas - Win Duotickets (17/11)

Het laatste nieuws logo

Win een duoticket voor het optreden van de Black Eyed Peas op zaterdag 17 november in Vorst Nationaal.

Voelde je ook net die aardbeving op de muziekplaneet? De Black Eyed Peas kondigen hun langverwachte terugkeer naar België aan! Acht jaar na hun laatste Europese tournee maakt de band een nieuwe afspraak met z'n Belgische fans!

Na hun laatste album, de bestseller ‘The Beginning’, werd het een tijd lang stil rond de groep. Maar nu staan ze er weer! En wel met nieuw materiaal, zoals o.a. het opmerkelijke Street Livin’ waarop Will.i.am, Taboo et Apl.de.apl luid en duidelijk hun onvrede uiten over de incidenten met bruut politiegeweld en de immigratieproblematiek in de VS, en Ring The Alarm, een overduidelijke aanklacht tegen de penibele toestand waarin de wereld zich bevindt. De nieuwe songs beloven veel goeds voor de grote terugkeer van Black Eyed Peas van wie we sinds 2016 en hun "#WHERESTHELOVE" versie 2.0 niets meer gehoord hadden.

In afwachting van nog meer nieuwe nummers in de volgende maanden, is er nu alvast de kans om één van de meest invloedrijke bands van zijn generatie weer live aan het werk te zien. Zet je schrap, want het gaat hard gaan met de ticketverkoop!

Bekijk hier de actievoorwaarden