Voordelen

Gratis Brabantia snijplank bij je eerste Foodbag

Het laatste nieuws logo

Hou je van gezond en lekker koken? Dan zijn de Belgische Foodbags zeker en vast iets voor jou. Als abonnee van Het Laatste Nieuws krijg je nu gratis een Brabantia snijplank bij aankoop van je eerste Foodbag!

Foodbag, de Belgische kookbox

  • Heerlijk en gezond koken zonder winkelstress
  • Zoveel mogelijk Belgische producten
  • Kwalitatief hoogstaande leveranciers
  • Enkel de producten die je nodig hebt
  • Abonnement niet verplicht

Lekker Belgisch, altijd op maat
Foodbag heeft een klein maar fijn assortiment met vier soorten maaltijdboxen. Je hebt de Original, Easy Dinner, de Veggiebox en ook de Sanabox waarmee je eet volgens Sandra Bekkari's Sanamethode. Aanvullend kun je ook een fruitbox met je kookbox meebestellen. Bestel voor donderdagmiddag 12u en ga de food waste zoveel mogelijk tegen.

1. Original
Dit is de standaard kookbox van Foodbag waarin elke week 4 nieuwe recepten zitten die je kunt bestellen voor 2, 3, 4 of 5 personen, de recepten zijn uniek, inspirerend en tussen de 30 en 50 minuten te maken. In deze maaltijdbox vind je elke keer weer 2 vlees recepten, 1 vis recept en een vegetarisch recept.

2. Easy Dinner
In de Easy Dinner maaltijdbox wordt er meer aandacht gegeven aan de gezinnen met kinderen. In deze box zitten 3 gerechten voor 2, 3, 4 of 5 personen, en zijn eenvoudig in 30 a 40 minuten te bereiden. Bij deze box krijg je ook een extra optie om een 4e gerecht erbij te nemen de zogenoemde “busy day”. Met een mix van vlees, vis en vegetarisch.

3. Sanabox
Eten volgens de Sanamethode, ontwikkeld door Sandra Bekkari. Deze kookbox richt zich op gezond, verantwoord eten. In deze box krijg je een menu voor 4 dagen met inspirerende, gezonde & uitgebalanceerde gerechten. 

4. Veggiebox
Vegetariër of flexitariër? Deze veggiebox bevat een mix van wereldkeuken en klassiekers. Een makkelijk en snel klaar te maken menu voor 3 dagen.

Bestel nu je Foodbag en krijg als abonnee van Het Laatste Nieuws EXCLUSIEF een gratis Brabantia snijplank bij je eerste bestelling! 

Bekijk hier de actievoorwaarden