Voordelen

Gratis GreenPan bij je eerste Foodbag t.w.v. €45!

Het laatste nieuws logo

Hou je van gezond en lekker koken? Dan zijn de Belgische Foodbags iets voor jou. Als abonnee van Het Laatste Nieuws krijg je nu gratis een GreenPan ter waarde van € 45 bij aankoop van je eerste Foodbag!

Foodbag, de Belgische kookbox

 

  • Heerlijk en gezond koken zonder winkelstress
  • Zoveel mogelijk Belgische producten
  • Kwalitatief hoogstaande leveranciers
  • Enkel de producten die je nodig hebt
  • Abonnement niet verplicht

 

GreenPan, gezond koken met topmateriaal

Deze groene keramische pannen zijn beter voor de gezondheid omdat er geen teflon in wordt gebruikt maar Thermolon, een antikleef-technologie zonder schadelijke stoffen. Een echt Belgisch kwaliteitsproduct voor heerlijke bakresultaten.

  • Voor alle vuren: gas, inductie en elektrisch
  • 20cm diameter, ideaal voor een stukje vlees of vis 
  • Natuurlijke antikleeflaag
  • Pan bevat geen lood of cadmium

 

Foodbag: lekker Belgisch, altijd op maat
Foodbag heeft een klein maar fijn assortiment met drie soorten maaltijdboxen. Je hebt de Original, Easy Diner en sinds kort ook de Sanabox waarmee je eet volgens Sandra Bekkari's Sanamethode. Aanvullend kun je ook een fruitbox met je kookbox meebestellen. Door voor donderdagmiddag 12u te bestellen, gaan we food waste zoveel mogelijk tegen.

 

1. Original

Dit is de standaard kookbox van Foodbag waarin elke week 4 nieuwe recepten zitten die je kunt bestellen voor 2, 3, 4 of 5 personen, de recepten zijn uniek, inspirerend en tussen de 30 en 50 minuten te maken. In deze maaltijdbox vind je elke keer weer 2 vlees recepten, 1 vis recept en en vegetarisch recept.

 

2. Easy Diner

In de Easy Diner maaltijdbox wordt er meer aandacht gegeven aan de gezinnen met kinderen. In deze box zitten 3 gerechten voor 1, 2, 3, 4 of 5 personen, en zijn eenvoudig in 30 a 40 minuten te bereiden. Bij deze box krijg je ook een extra optie om een 4e gerecht erbij te nemen de zogenoemde “busy day”. Met een mix van vlees, vis en vegetarisch.

 

3. Sanabox

Eten volgens de Sanamethode, ontwikkeld door Sandra Bekkari. Deze kookbox richt zich op gezond, verantwoord eten. In deze box krijg je een menu voor 4 dagen met inspirerende gezonde uitgebalanceerde gerechten.

 

4. Veggiebox

Vegetariër of flexitariër? Deze veggiebox bevat een mix van wereldkeuken en klassiekers. Een makkelijk en snel klaar te maken menu voor 3 dagen.

 

Bestel nu je Foodbag en krijg als abonnee van Het Laatste Nieuws EXCLUSIEF een gratis GreenPan bij  je eerste bestelling! 

Bekijk hier de actievoorwaarden