Voordelen

Kleicross Lebbeke - Win Duotickets (24/02)

Het laatste nieuws logo

Win een duoticket voor de Kleicross in Lebbeke op zaterdag 24/2.

De opvolging van de legende Nys is reeds verzekerd met zoon Thibau die reeds voor de tweede keer Belgisch kampioen werd bij de nieuwelingen en ook in de Kleicross aan de start staat !!!

Wie al een cyclocrosswedstrijd bijwoonde, weet dat het gaat om een mix van topsport, doorzetting en spanning. Maar naast het parcours is het vooral ook telkens een groot feest. Ook de Malheur-Kleicross in Lebbeke valt in deze categorie.

De Kleicross is het meest prestigieuze sportevenement in de gemeente Lebbeke. Het trekt elk jaar duizenden wielerliefhebbers aan. De organisatie is in handen van vzw De Klei met als drijvende krachten voorzitter François Van Malderen, schepen Guido Van Herreweghe, parcoursmeester Hugo De Ridder en sponsorverantwoordelijke Jeaninne Callaert.

 “De Kleicross is intussen een traditie waar velen naar uitkijken. Het knoopt ook aan bij de wielertraditie die Lebbeke altijd heeft gehad. De voorbije edities zijn alle grote namen uit de cyclocross hier in actie geweest. Duizenden supporters zijn hun idolen komen aanmoedigen en ook duizenden liters Malheur zijn op de Kleicross door de kelen gevloeid. Kortom, het is iedere keer een gezellige boel.

Bekijk hier de actievoorwaarden