Voordelen

Marco Borsato - Win Duotickets (25/11)

Het laatste nieuws logo

Maak kans op een duoticket voor het uitverkochte optreden van Marco Borsato in de Ancienne Belgique in Brussel op zondag 25 november. 

Marco Borsato is eind vorig jaar begonnen met zijn Clubtour Thuis na de lancering van het gelijknamige album. 'Thuis' is de opvolger van het in 2015 verschenen 'Evenwicht'. Op het nieuwe album, tot stand gekomen naar goede gewoonte in samenwerking met John Ewbank en Gordon Groothedde, staan 10 liedjes die allemaal met elkaar in gesprek lijken te gaan.
 
Het onderliggend thema: thuis zijn. En dat niet alleen in letterlijke zin. "Het kan een plek zijn waar je jezelf kan zijn, maar thuis kom je ook bij jezelf. En in dat stadium in mijn leven bevind ik me nu. Het gaat over weten waar je staat en de kracht hebben om te genieten van wat er is." aldus Marco.
 
Borsato treedt al 28 jaar op in kleine, grote en zeer grote zalen maar ook op diverse festivals heeft hij talloze keren gespeeld. Zo was hij afgelopen zomer nog te zien op Werchter Boutique. Het aantal hoogtepunten in zijn carrière is groot; zo stond hij o.a. maar liefst vijftig keer in het Sportpaleis in Antwerpen.
Bekijk hier de actievoorwaarden