Voordelen

Niels Destadsbader: In de kinderschoenen - Win duotickets (25/05)

Het laatste nieuws logo

Maak kans op een duoticket voor Niels Destadsbader in het Ethias Theater in Hasselt op 25 mei. 

Hij won de MIA voor ‘Vlaams Populair’, speelde samen met boezemvriend Miguel Wiels vier uitverkochte theatershows in Vlaanderen, deed alle grote zomerfestivals aan en als kers op de taart stond hij tweemaal in een uitverkocht Sportpaleis in het teken van zijn 30ste verjaardag. 2018 was zonder twijfel hét jaar van Niels Destadsbader.

In 2019 lijkt dit niet anders te zijn. Er werden reeds meer dan 20.000 tickets verkocht voor zijn nieuwe shows in het Sportpaleis op 6 en 7 december en sleept dit jaar wederom de MIA voor 'Vlaams Populair' in de wacht.

Na het grote succes is het uitkijken naar de intieme setting van de theaters. Onder de noemer ‘Niels Destadsbader in de kinderschoenen’ keert Niels terug naar zijn kindertijd, waarbij hij zijn eigen hits brengt, aangevuld met liedjes uit zijn kindertijd. Niels deelt alles. Van zijn eerste kus tot zijn eerste nota. Om nog maar te zwijgen over zijn eerste baardgroei. Of nee, die moet nog komen. Niels brengt ‘Niels Destadsbader in de kinderschoenen’ op 25 mei naar het Ethias Theater in Hasselt!

Bekijk hier de actievoorwaarden