Voordelen

Simply The Best, The Musical : The Tina Turner Story - Win duotickets (03/05)

Het laatste nieuws logo

Maak kans op een duoticket voor 'Simply The Best, The Musical' op 3 mei in Capitole in Gent. 

Simply The Best, The Musical is terug van weggeweest. Na een succesvolle eerste passage in ons land vorig jaar, keert de spectaculaire show over de muzikale carrière van Tina Turner terug naar België.

Het muzikale spektakel is een productie van Bernhard Kurz, die eerder ook al hoogstaand eerbetoon aan andere wereldsterren bracht met projecten als ‘Elvis, The Musical’ en ‘All You Need Is Love - The Beatles Musical’.

In de hoofdrol schittert Coco Fletcher. Al bijna 20 jaar belichaamt zij de populaire rock-n-rolldiva. Niet enkel de fysieke gelijkenis, maar ook haar unieke stemtimbre is treffend! Fletcher leeft zich enorm in in haar rol en wil Tina Turner zo nauwgezet mogelijk imiteren.

Ze wordt op het podium vergezeld van blueslegende Vasti Jackson, die de rol van Ike Turner vertolkt. Samen met het background-trio 'The Ikettes' en de band brengen zij de sound van de jaren ’60 tot ’90 weer helemaal tot leven.

Laat je meevoeren op een reis doorheen de glamoureuze carrière van een wereldster en beleef Tina Turner’s onsterfelijke hits als "What's Love Got To Do With It, "The Best", "Proud Mary", "Private Dancer" en "We Don't Need Another Hero". Simply The Best, The Musical. Een schitterende muzikale show op vrijdag 3 mei in de Capitole Gent.

Bekijk hier de actievoorwaarden