Voordelen

The Australian Pink Floyd Show - Win Duotickets (12/3)

Het laatste nieuws logo

Win een duoticket voor het optreden van The Australian Pink Floyd Show op maandag 12 maart in de Stadsschouwburg in Antwerpen.

The Australian Pink Floyd Show is niet zomaar de zoveelste Pink Floyd tributeband. Het is volgens kenners de grootste, de beste en zeker de meest fantastische! Met een doorgedreven perfectie trachten zij het legendarische werk van hun meesters tot in de puntjes te reproduceren en de Pink Floyd-ervaring zo dicht mogelijk te benaderen. Door middel van een ongelooflijke licht- en lasershow, videoanimaties, een gigantisch LED-scherm met filmfragmenten, opblaasbare objecten (waaronder een gigantisch varken en hun eigen kenmerkende kangoeroe) en andere special effects, slagen ze er keer op keer n hun publiek omver te blazen.

Niet voor niets gingen wereldwijd dan ook al meer dan 4 miljoen tickets over de toonbank om deze band live aan het werk te zien. Sinds 1988, wanneer TAPFS voor het eerst optrad in Adelaide, Australië, concerteerde de band al in meer dan 35 landen, mochten ze optreden op het vijftigste verjaardagsfeest van David Gilmour en werden ze op het podium ooit bijgestaan door Rick Wright himself! Zowel critici als hondstrouwe Pink Floyd fans, maar ook Pink Floyd zelf, kunnen 'Aussie Floyd' – hun troetelnaam – appreciëren.

 

Bekijk hier de actievoorwaarden